PREMIUM kolekcija

Pored tekstilnih proizvoda obogaćenih bambusom, kašmirom, aloe verom, lavandom, po prvi put na ovim prostorima, naši materijali su obogaćeni ljekovitim sastojcima koji se dobijaju od sibirskog kedra. Ovom kolekcijom Woolmark želi da podijeli slavlje više od pola vijeka postojanja ovog brenda na najbolji mogući način, poklanjajući zdravlje onima koji znaju šta ono u životu znači.

HEALTH4ALL kolekcija

Zašto smo ovoj kolekciji dali ime „Zdravlje za sve“?

Poznato je da se radi o vrhunskom kvalitetu proizvoda, ali isto tako smo i svjesni činjenice da ovako jedinstveni proizvodi nisu uvek dostupni svakome. Upravo iz tog razloga, što zdravlje nije i ne treba da bude samo privilegija bogatih, napravili smo kolekciju proizvoda koji će biti dostupni svima. 

DreamCare

Pored tekstilnih proizvoda obogaćenih bambusom, kašmirom, lanom, lavandom, po prvi put na ovim prostorima, naši materijali su obogaćeni ljekovitim sastojcima koji se dobijaju od sibirskog kedra. Zašto? Još je u XVIII vijeku dokazano, a nešto kasnije i naučno potvrđeno, da sibirski kedar razvija snagu, podmlađuje i znatno uvećava odbranu organizma od različitih bolesti. Suština je da onaj ko je u kontaktu sa bilo kojim produktom sibirskog kedra postaje zdraviji, srećniji i talentovaniji.

Ovom kolekcijom Woolmark, takođe, želi da podijeli slavlje više od pola vijeka postojanja ovog brenda na najbolji mogući način, poklanjajući zdravlje onima koji znaju šta ono u životu znači. Umesto da finansiramo TV reklame, bilborde, radio spotove, promotivne filmove... odlučili smo da isti taj novac, kroz velike popuste, uložimo u klijente i tako omogućimo svima ono što nam je danas najpotrebnije – zdravlje!  

DreamCare

Program malih proizvoda

Uz bogatu liniju proizvoda za zdravo spavanje, naša kompanija ima i program malih proizvoda, pomoću kojih možete poboljšati držanje tela, umanjiti tegobe i pružiti svom organizmu preko potrebnu energiju pomoću koje ćete se osjećati zdravije i raspoloženije! Riječ je o proizvodima koji imaju blagotvoran uticaj na organizam i djeluju pozitivno na poboljšanje opšteg zdravstvnog stanja.

DreamCare

Najprije, tu je higijensko-anatomski jastuk malih dimenzija (40cm x 80cm), koji možete spakovati u svoju putnu torbu i tako nastaviti da uživate u novom kvalitetu sna koje Dream Care ortopredski jastuci pružaju, gdje god da se nađete. Njegova navlaka izrađena je od kvalitetnog pamuka, možete ga nositi svuda sa sobom, a ono što ga čini posebnim jeste mogućnost da ga održavate pranjem na 90-100C.

Ako želite da popravite držanje i otklonite bol u ma kom delu tijela, u tome će vam pomoći magnetni pojas. Izrađen je od najkvalitetnije vune, u dva sloja i opremljen magnetnom, djeluje terapeutski na bolnu tačku vašeg tijela, otklanja napetost i pozitivno utiče na vaše cjelokupno stanje organizma. Dokazano pomaže kod ukočenosti, menstrualnih tegoba, glavobolja, povreda, reume...

DreamCare
DreamCare

Antialergijska i antibakterijska jastučnica, protkana nitima srebra, jedan je od naših najtraženijih proizvoda. Prvobitno je dizajnirana da bismo ponudili „par“ koji ide uz naš anatomski jastuk, međutim, proizvod je zaživjeo samostalno, jer je veliki broj naših klijenata primjetio da jastučnicu može lako ponijeti na put, gdje god da krene, te da tako sebi obezbedi što zdravije uslove za spavanje – u šali kažemo da smo njom ukinuli običaj da stavljate peškir ili majicu na jastuke u smještajima gdje odsjedate.

Naš okovratnik ili jastuče za putovanja daje punu anatomsku podršku vašem vratu tokom putovanja, ali pomaže i u dugotrajnom gledanju TV programa, za čitanje, odmaranje... Napravljen je od pamuka sa jedne strane i čiste runske vune sa druge strane, tako da nema nepotrebnog znojenja. U dijelu na koji se naslanja vrat, postavili smo mali prirodni magnet koji potpomaže cirkulaciju krvi u tom našem najopterećenijem dijelu tela.

DreamCare
Dream Care

Magnetne papuče su napravljene od čiste runske vune, te tako održavaju temperaturu u stopalima čime izostaje znojenje, gljivične infekcije i neprijatan miris nogu. U petnom dijelu se nalazi mali prirodni magnet koji potpomaže cirkulaciju u stopalima – nema više osjećaja „ledenih nogu“.

© Copyright 2020 Dream Care d.o.o. - All Rights Reserved | website created by AnaviMAAT Design

Made with Mobirise - Learn more