DreamCare
DreamCare

Dream Care d.o.o. je kompanija sa misijom, čiji su proizvodi sertifikovani Woolmark kvalitetom i kao takvi zaštićeni kao originalni na tržištu Bosne i Hercegovine. Postoje brojni slični proizvodi u zemlji i u regionu, kopije koje se prodaju po sličnim ili čak višim cijenama, ali ti proizvodi nemaju sertifikate o porijeklu i kvalitetu materijala.

Woolmark Institut je veoma rigorozan po pitanju kvaliteta proizvoda koji nose njegov žig. Proizvodni proces se redovno kontroliše, a kvalitet proizvoda se testira u Woolmark ovlašćenoj laboratoriji (za Evropu i BiH je u Italiji). Woolmark je promotivnim i PR aktivnostima približen tržištu i prema anketama u svijetu, 70–80% ispitanika prepoznaje ovaj znak kao garanciju kvaliteta. Zvanični podaci govore da je više od sedam milijardi Woolmark etiketa na raznim vunenim proizvodima koji se korste širom sveta u posljednjih 50 godina. A u godišnjoj anketi Financial Timesa ovaj brend je svrstan na visoko sedmo mesto na listi 50 najpoznatijih svetskih logoa/brendova u posljednjih 100 godina. Na toj tabeli se nalazi čak i ispred Coca- Cole i Mercedesa. 

DreamCare
DreamCare

Dream Care d.o.o. na tržištu Bosne i Hercegovine, pored proizvoda od čiste runske vune, ekskluzivno nudi pojedine linije proizvoda – od najnovijih materijala sibirskog kedra, kamilje dlake, bambusa i kašmira – sa zaštitinim Woolmark znakom. Naša misija jeste da dođemo do što većeg broja žitelja Bosne i Hercegovine, da im predstavimo našu kolekciju za zdrav i miran san, da im je učinimo dostupnom, kao i svakom građaninu ove planete, te da im na taj način poboljšamo kvalitet života. 

Misija

Posvećenost našoj misiji utkali smo i u ime kompanije, jer „Dream Care“ doslovno znači „Briga o snu“.

Način rada

Naša kompanija se bavi direktnom prodajom i isporučivanjem proizvoda klijentima po porudžbini. 

Postani VIP član

Postani naš VIP član i ostvari brojne popuste kao korisnik benefit kartice Dream Care VIP Card 

KONTAKT FORMA

Jednostavno nas kontaktirajte za sva pitanja

DREAM CARE d.o.o.

Adresa:
Meše Selimovića 18
Banjaluka
Republika Srpska - BiH

Kontakt:
E-mail: info@dreamcare.ba
Tel: +387 51 981 881

Podaci:
Matični broj: 11191509
JIB: 4404582040000

Nova banka:
žiro račun:
555-10000482022-75
devizni račun:
555-00000482024-22 

© Copyright 2020 Dream Care d.o.o. - All Rights Reserved | website created by AnaviMAAT Design

Make your own site - See here